SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Strömnäs GIF Skidklubb
Fotboll

Årets aktiviteter
Några gånger under säsongen samlas vi och äter smörgås efter träningen. Kul att samlas och hinna hänga lite tillsammans utanför spåret.

Kolla vilket roligt år vi får i år! Många aktiviteter där vi har kul tillsammans!

 

Via länken nedan får du en översikt över årets aktiviteter. Inför de olika aktiviteterna skickas mer information ut i träningsgrupperna och på hemsidan. Fler aktiviteter kan tillkomma, exempelvis vallakurs, fler träningstävlingar, gemensamma samlingar inför tävlingar etc. Självklart informerar vi om dem och uppdaterar kalendern så snart vi kan. 

 

Våra aktiviteter 2023-2024

 

Föräldragruppen

 

Alla aktiviteter där föräldrar hjälper till, koordineras via föräldragruppen. Har du någon fråga är du välkommen att kontakta kontaktpersonen i din träningsgrupp.

 

Skidkul - vakant

Grön grupp - Josefina Aretun Unger

Blå grupp - Elina 

Gul grupp - Sofie Edström

 

Vid frågor om klubbens verksamhetsplan i sin helhet kontaktar du styrelsen via info@stromnasgifskidklubb.com

 

 

Lite mer information om några av aktiviteterna

 

Kompisträning i oktober och januari - ta med en eller flera kompisar som får prova träna och ha kul med oss. Efteråt blir det smörgås eller fika. Kompisträningarna sker i samarbete med Pite Energi. 

 

Tomteträning den 14 december - Varför inte träna i en tomteluva eller luciakrona? Den som vill får gärna göra något "juligt" på träningen. Efteråt bjuder vi på smörgås och pepparkaka.

 

I början av februari genomför vi en träningstävling.  Där testar gänget i tidtagningen att allt fungerar och barnen får prova hur det är att tävla. Det kan vara bra om man inte testat tidigare. 

 

Sista helgen i februari äger vår egen tävling Lilla Karlavagnen rum. En rolig helg med tävlingar både lördag och söndag på Lindbäcksstadion. Alla i hela klubben hjälps åt för att tävlingen ska fungera så bra som möjligt. Vi siktar på att meddela arbetspassen före jul. 

 

I april genomför vi KM på skidor. Det blir preliminärt efter påsk, men väder och underlag får styra exakt datum. Vi genomför också en avslutning när snön börjar bli för tunn och slaskig. Mer information kommer när det närmar sig. 

 

I maj och början av juni - vi genomför en coop-jogg tillsammans med Stora Coop i Piteå samt en städdag på Lindbäcks. Exakta datum är inte klara. 

 

 

När det blir sommar tar vi paus för att hinna med alla roliga sommaridrotter och aktiviteter. 

 

 
Våra Sponsorer
Sociala medier