SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Strömnäs GIF Skidklubb
Fotboll

Förväntanslista

Förväntanslistan gäller våra försäljningsaktiviteter och gemensamma aktiviteter. Dessa är ett stort bidrag till att vi kan bedriva vår verksamhet. 

 
Förtydliganden till Förväntanslistan

 

Om en familj har fler än två aktiva barn/ungdomar i föreningen betalar familjen endast träningsavgift för de två äldsta barnen, samt gör försäljningsaktiviteter och andra aktiviteter för de två äldsta barnen. Beslut taget i styrelsen 2019-11-07.

Vår inriktning är att alla deltar i de säljaktiviteter vi genomför under säsongen. I grunden har vi ingen form av "friköp", det vill säga ett lägsta belopp att betala in för att välja att inte delta i en säljakrivitet. Om du säljer, men inte når upp till den summa som står i förväntanslistan betalar du den vinst klubben skulle ha fått på den summa som återstår. Se exempel nedan. Beslut taget i styrelsen 2021-09-07. 

 

Exempel: Enligt listan ska du sälja Ullmax för 1000 kr. Vinsten för klubben är 30%. Du säljer för 700 kr och därmed återstår 300 kr. Av dessa 300 kr är 100 kr vinst till klubben, som du då får betala utöver det du redan har sålt. 

 
Inbetalning av sålda varor

 

När du ska betala in för saker du har sålt gör du det till Bankgiro 5361-5555 alternativt via swish när du hämtar varorna. Märk inbetalningen med den aktives namn samt vad försäljningen avser. Vid varje säljaktivitet meddelar vi vilket betalsätt som gäller. 

Ett stort tack till alla ni som bidrar!

 

Här kan du läsa Förväntanslista.

 
Våra Sponsorer
Sociala medier