SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Strömnäs GIF Skidklubb
Skidor

Bli medlem i Strömnäs GIF Skidklubb
Bli medlem
Blå grupp

Blå Grupp består av flickor och pojkar cirka 10-12 år. 

 

Alla i gruppen tävlar i olika utsträckning (frivilligt).

Barmarksträningen kommer att bestå av löpning, skidgång, rullskidåkning/inlines, allmänstyrka och snabbhet, balans och koordinationsträning.

Träningen på snö kommer att bestå av klassisk och skate skidåkning med inriktning på teknik, balans, koordination, snabbhet. 

Glädje och gemenskap ska genomsyra träningen. 

 

Vill du prova? Kom gärna och testa! Ring eler skicka ett SMS till någon av tränarna i förväg, så att vi kan meddela var träningen äger rum. Ibland blir det ändringar på grund av vädret. 

Stjärnjakten i Falun 2023
2023-04-25 20:46
 
Stjärnjakten i Falun
2023-03-18 20:29

Stjärnjakten går ut på att föreningen samlar olika stjärnor, stjärnorna består av aktiviteter indelade i tre olika nivåer. Det kan vara allt från att testa på att göra en backport till att genomföra ett multipass eller diskutera hur en bra skidkompis ska vara. Genom att utföra stjärnorna kommer barnen få bra innehåll i träningen med stor rörelserikedom, lära sig mer om längdskidåkning samt bygga på gemenskapen.

 

 

Final

Stjärnjakten utmynnar i en final som genomförs i samband med världscupen i Falun den 17 – 19 mars 2023. Fem föreningar får chansen att uppleva den oförglömliga finalhelgen.

Finallagen tas ut enlig följande – de fem lag som har samlat flest stjärnor fram till och med den 15 februari går till final. Är det fler än fem lag som lyckats samla lika många stjärnor, så avgörs det genom lottning vilka som går till finalen.

 

 

Mer bilder från helgen finns i Bildgalleri

 

Här kan du läsa mer om stjärnjakten  -> Stjärna på skidor

Bli medlem
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Våra Sponsorer
Sociala medier