SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Strömnäs GIF Skidklubb
Fotboll

Så här jobbar vi på Lilla Karlavagnen 26-27 februari
2022-01-23 19:09
Välkomna till en rolig helg, full med skidåkning, aktivitet, glada barn och ungdormar + förhoppningsvis härligt väder.
 

Lilla Karlavagnen är den aktivitet som i särklass betyder mest för föreningen, både när det gäller marknadsföring men likväl ekonomiskt. Vi hjälps alla åt att göra det till en bra tävling. 

Viktigt att komma ihåg

Nya ansvariga och ditt arbetspass

Vi är inne i något av en "generationsväxling" i föreningen och därför är det nya ansvariga på flera områden: tidtagning, fik, hamburgeri, prisutdelning och parkering. Ha därför extra överseende om ni inte får svar på era frågor direkt. Vi som varit med ett tag ska förse dem med all information vi kan, men det tar några dagar innan vi har hunnit med det. 

Arbetspassen på de olika stationerna varierar i längd och starttid, vilket beror på själva uppgiften och hur högt tryck det är på just den stationen vid olika tidpunkter. Mer information kommer från respektive ansvarig. 

Blandar föräldrar

Vi försöker blanda föräldrar från olika grupper på stationerna så att ni (om det går för verksamheten) ska kunna gå ifrån och se när era barn åker tävling plus att ni lär känna fler i föreningen. 

Covid-19

Spridningen av Covid -19 kan medföra förändringar. De tävlingar som kördes denna helg (22-23 januari) har exempelvis inte haft någon servering och allt har genomförts med stora säkerhetstänk. Det kan komma att bli så även för oss., men vi planerar för en fullskalig tävling då det är enklare att minska än att öka antalet stationer. Vi från styrelsen och tävlingsledning meddelar det så snart vi vet mer. 

Före och efter

Många förberedelser sker på torsdagsträningen före tävlingen. Ni får separat information från respektive ansvarig om vad som behöver göras. Några stationer förbereder vid andra tidpunkter. Exempelvis

  • Spårvakter förbereder istället fredagkväll och tidigt lördagmorgon.
  • Tidtagningen har redan startat med övningstillfällen. 
  • Nummerlappar kan behöva även fredagkväll, förutom torsdag. 

På söndagen stannar alla som är på plats och hjälps åt att städa ihop så att vi lämnar stadion och andra utrymmen i fint skick. 

Länkar

Här finner ni fördelning av arbetspassen Arbetspass Lilla Karlavagnen. 

Här finns all officiell information om tävlingen. Lilla Karlavagnen. 


Nyhetsarkiv
Träningstävling 12/122023-12-02 18:42
Alla årets aktiviteter2023-10-01 21:05
Sommarkläder2023-05-02 16:04
Starloppet 18 maj!2023-04-27 19:24
Säsongen avslutas2022-04-13 19:03
Vallakurs2021-12-13 19:11
 
Våra Sponsorer
Sociala medier