SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Strömnäs GIF Skidklubb
Fotboll

Sammanfattning från föräldramöte, skidkul
2022-11-13 19:00

Fokus i Skidkul är att leka, ha kul och hitta balansen på skidorna.  Vi håller det enkelt!

Om du undrar över något – mejla till info@stromnasgifskidklubb.com. Vi från styrelsen svarar så snabbt vi kan.

 

Utrustning

Information om utrustning kommer från ledarna på träningen 17 november. Ett litet kom ihåg.

Vallningsfria skidor. Stavar med en enkel ögla, inte tumgrepp.

Lagom med kläder. Tänk på att de rör på sig och blir varma. Ta gärna med en överdragsjacka eller dylikt till färden hem.

 

Kläder

Vi har ett litet begränsat lager med Strömnäs jackor och byxor i storlekarna 140, 150 och 160 på kansliet. Det räcker absolut att träna i ”egna kläder”. Om man vill titta på Strömnäskläder, mejla till vår infomejl, så löser vi att ni får titta på det som finns.

Vi har även pannband, träningsmössor och supportermössor till försäljning på kansliet.

 

Bytesmarknad

Vi har en grupp på Facebook för försäljning, köp och byte av utrustning. Leta efter Bytesmarknad Strömnäs GIF Skidklubb.

Avgifter

Medlemsavgift har precis skickats. Håll koll i din mejl. Inom kort kommer träningsavgiften för hösten och sedan under våren kommer nästa del av träningsavgiften. Här Förväntanslista  hittar du information om avgifter och förväntningar på försäljning.

 

Vad får jag för medlemsavgiften och träningsavgiften?

Förutom administrativa kostnader (bokföring, försäkringar, hyra etc) betalar klubben alla tävlingar som ni väljer att delta i. Vi strävar efter att våra läger (från grön grupp) ska ha så låg kostnad för den aktive som möjligt. Exempelvis har vårt höstläger på Lindbäcks varit kostnadsfritt de senaste två åren.

Klubben subventionerar klubbkläderna med 10% från ett redan rabatterat pris, samt betalar frakten för att du som beställare ska få detta hem till dig.

Vi brukar bjuda på fika eller smörgås efter några träningar, exempelvis före jul eller vid klubbmästerskap.

VIKTIGT!!!! Om ni vill göra något roligt med gruppen, exempelvis ett extra fika, utflykt på skidor eller något annat där det behövs någon summa pengar. Kontakta er representant i föräldragruppen, skriv till vår infolåda eller ”hugg tag” i någon från styrelsen (vi är ofta på träningarna) så försöker vi lösa det.

Föräldragruppsrepresentant.

Camilla Eknor är er representant i föräldragruppen. 

 

Boka sista helgen i februari

Då genomför vi vår tävling Lilla Karlavagnen. En rolig helg, med massor av skidåkning. Här hjälps vi alla åt för att kunna genomföra tävlingen.


Nyhetsarkiv
Träningstävling 12/122023-12-02 18:42
Alla årets aktiviteter2023-10-01 21:05
Sommarkläder2023-05-02 16:04
Starloppet 18 maj!2023-04-27 19:24
Säsongen avslutas2022-04-13 19:03
Vallakurs2021-12-13 19:11
 
Våra Sponsorer
Sociala medier